Fanø på »Ferie for alle« i Herning

Fanø deltog med stor succes på feriemessen »Ferie for alle«, der fandt sted den forgangne weekend i Herning. »Det er mange år siden vi sidst har været på messe med en selvstændig stand« fortæller Poul Therkelsen fra Markedsføring Fanø. »Vi har været inviteret til at deltage i en fælles stand for Danmark på messer i Tyskland flere gange, men ikke med selvstændig stand. Så vi blev glædeligt overraskede, da hele 6 virksomheder fra Fanø meldte sig som deltagere. De 6 var Fanø Bryghus, Kellers Badehotel og Spisehus, Danibo-Fanø Sommerhusudlejning, Admiral Strand Feriehuse, Dancenter/Danland og Færgen/Dansk Ø Ferie. Desuden valgte vi at invitere Ribe/Esbjerg med på standen.
Med så mange års pause fra messedeltagelse var alle deltagere meget spændte på forløbet af messen. Heldigvis blev det en stor succes. Fanø havde valgt en enkel opbygning af standen med store fotostater på bagvæggen, en stor drage fra den japanske dragefestival i 2017 hængende fra loftet, et hyggehjørne og ståborde, hvor gæsterne kunne få en snak med de deltagende firmaer. Desuden var der midt på standen en afdeling med Fanø Bryghus og Kellers Badehotel & Spisehus, som delte smagsprøver ud på Fanø produkter.
Hver af de 3 dage blev der udtrukket en vinder af en messekonkurrence. En række virksomheder havde sponseret præmier, så der hver dag kunne udtrækkes en gevinst til en værdi mellem 3.000 og 4.000 kr.
»Jeg tror at alle deltagerne var glade for vores deltagelse. Vi fik snakket med mange og uddelt rigtig mange brochurer. Faktisk måtte vi hver dag have nye forsyninger af brochurer for at kunne dække behovet. Vi glæder os allerede til næste år«, slutter Poul Therkelsen.