Skovlegepladsens sommerfest


Skovpladsens Støtteforening samler hvert år de frivillige, der har ydet en indsats for Skovlegepladserne og dermed været med til at sikre, at pladserne er i så god form, at turister og lokale vil bruge dem. Især vil vi gerne takke det ægtepar, der holder skovlegepladsen ren og ryddelig og melder ind, hvis der er noget galt. 

Normalt har vi godt vejr til arrangementet, og vejret var da også med os i år. Ved sommerfesten kan vi gøre status over året der gik og fortælle lidt om planerne for fremtiden. Skovlegepladsens Støtteforening har nu ansvar for 2 legepladser. Dels skovlegepladsen i plantagen samt den lille legeplads i Temposkoven. Begge steder er der livlig aktivitet af både lokale og gæster, hvilket vi er meget glade for. Der er altid mange, såvel børn som voksne, der benytter faciliteterne.  
Til festen takker vi også de lokale håndværkere og entreprenører, som altid rykke ud, når vi har behov. En stor tak skal også lyde til Super Brugsen, Rindby Supermarked og Spar, som igen i år har doneret, hvad der skal til af tilbehør til en god fest. John Bosbeck sørgede igen for at alt var veltilberedt og smagte godt. 
Uden økonomiske støtte har bestyrelsen ikke mulighed for at holde legeredskaberne ved lige og udvide med nye aktiviteter. Vi er derfor taknemlige for hver en krone, som vi hvert år modtager fra lokale borgere, sommerhusejere, foreninger og erhvervsliv. Tusind tak! 
Hvis du har lyst til at støtte skovlegepladsens aktiviteter, kan du indbetale store som små beløb til konto nr. 9684 652 05 17977 i Fanø Sparekasse eller via MobilePay 71485. 

På forhånd tak og god fornøjelse på legepladserne. 

På vegne af skovlegepladsens støtteforening
Kristine Kaas Krog