Velkommen til åbningen af Fanøs nye velkomstcenter

Fredag d. 10. juni slår Destination Vadehavskysten dørene op for Fanøs nye velkomstcenter, hvor vi håber at øens mange turister vil lægge vejen forbi i løbet af højsæsonen. Velkomstcenteret flytter fra de nuværende lokaler på Skolevej, hvor det ligger i forlængelse af rådhuset. 
Destinationschef Hans Peter Folmann er glad for den nye beliggenhed: »Det nuværende turistbureau ligger et stykke fra Hovedgaden, væk fra hvor turisterne typisk færdes. Det er ikke lige noget man som gæst falder over – man skal opsøge det for at finde det. Med flytningen af velkomstcenteret til havnefronten, kan man ikke undgå at se det, når man ankommer med færgen. Vi håber derfor at flere vil finde os og få hjælp og inspiration til deres ferie ved Vadehavskysten«.
Udover en forbedret beliggenhed, kan gæsterne nu også opleve forbedrede åbningstider. Velkomstcenteret holder nemlig åbent hver dag, så turister kan hente brochurer, logge på wifi og få inspiration til deres ferie. Derudover vil der være betjening på alle hverdage i højsæsonen, ligesom der er betjening mandage og fredage i skuldersæsonen. 
Øens mange gæster kan også møde Destination Vadehavskystens mobile turistinspiration ved Fanøfærgen på fredage og lørdage i højsæsonen. Her vil en medarbejder hjælpe, inspirere og guide de mange feriegæster, som holder i kø for at komme til Fanø. 
De nye lokaler på Langelinie 5 står klar til de første gæster blot 6 dage før dragefestivalen, hvor Destination Vadehavskysten forventer mange besøgende fra ind- og udland: »Vi glæder os utroligt meget til at flytte ind i de nye flotte lokaler ved havnen og timingen kunne ikke være bedre. Vi håber, at hele øen har lyst til at komme og fejre åbningen af det nye velkomstcenter sammen med os!«, fortæller Hans Peter Folmann.

Alle er velkomne til åbningen af det nye velkomstcenter fredag d. 10. juni kl. 14.30-16.00, hvor Borgmester Frank Jensen og Destinationschef Hans Peter Folmann vil byde velkommen, og i fællesskab løfte sløret for de nye lokaler på havnefronten. Slagter Christiansen og Fanø Bryghus kommer forbi og serverer lidt godt til ganen.