»Ja for Fanø«

Forpremiere på Realen – Fanøs Kulturhjertes eget TV program »Ja for Fanø«
Søndag d. 22. oktober kl. 20.00 holder vi forpremiere på vores eget TV program »Ja for Fanø« på Realen. Alle er velkommen – fri entré, MEN begrænset antal pladser, da alle medvirkende, produktionsfolk fra København og deres familier er inviteret. Meld derfor antal gæster, der ønsker at deltage, på email til: mette@realen.dk eller jeanett@realen.dk.
Vi har ikke selv set programmet klippet sammen og vi vil meget gerne dele det med jer, SÅ meld endelig på. Vi ruller den røde løber ud og champagne og kanapeer er klar. 
Teamet på Realen har over hele sommeren filmet til vores eget tv program »Ja for Fanø«, som fra tirsdag d. 24. oktober kl. 21.15 sendes hver uge i 5 afsnit på TV2 Fri. Et dokumentarprogram, der skildrer hverdagen på og omkring Realen – Fanøs Kulturhjerte.
Det har været en KÆMPE OPLEVELSE, som vi aldrig kommer til at glemme. Vores »dokumentarfamilie« fra Pineappel Entertainment har været fantastiske og hele oplevelsen har været meget intens, sjov og hyggelig.
Af hjertet TAK til alle medvirkende, Realens frivillige, artister, folk fra gaden, familiemedlemmer, forretningsforbindelser, produktionsfolk, Pineappel Entertainment, TV2 og TV2 Fri.