10.000 påskeæg gemt på Fanø

Påskeharen er løs på Fanø, og har gemt 10.000 påskeæg hos Nordbys butikker og spisesteder.

Nordby Handelsstandsforening inviterer alle børn og deres familier til »Den kæmpestore Påskejagt« lørdag den 8. april fra kl. 11-16. Påskeæggene vil være gemt hos 35+ medlemmer af Nordby Handelsstandsforening. 
»Påsken betyder at højsæsonen er lige rundt om hjørnet, og derfor synes vi det er en oplagt anledning til at skabe en masse liv og glade dage rundt i byen. Vi håber at mange af øens børn – både fastboende og besøgende – vil være med til at skabe en sjov dag«, udtaler formand for Nordby Handelsstandsforening, Tilde Rudbeck.

Den kæmpestore påskejagt på den lillebitte ø
»Ved hjælp af trofaste sponsorer (og påskeharen) har vi skaffet 10.000 påskeæg, så faktisk kommer der i påsken til at »bo« langt flere påskeæg end mennesker på vores lille vadehavsø, der til dagligt huser 3500 fastboere. Vi håber derfor at øens mange påsketurister og endagsturister vil hjælpe os med at finde alle de 10.000 æg. Alle skal være velkomne!« fortsætter Tilde Rudbeck.
Det er gratis at deltage i »Den kæmpestore påskejagt«, man skal blot selv medbringe en pose eller kurv til at samle æg i. Der er 1 æg pr. barn i hver af de 35+ deltagende medlemsbutikker og -spisesteder efter først til mølle-princippet.

Deltag i påskejagten og vind Ø-gavekort
Ud over påskeægs-høsten er der også mulighed for at vinde et Ø-gavekort til en værdi af 250,- Der trækkes lod blandt de sjoveste påskejagtbilleder uploadet til facebook eller instagram. Man skal tagge @nordbyhandel for at deltage.

Læs mere på Nordby Handelsstandsforenings hjemmeside: nordbyhandel.dk/paaskejagt