10 års fejring hos Kollektionshuset

Den 1. november 2011 slog Ann Uglvig Jessen dørene op i Kollektionshuset Lene Vemb, Hovedgaden 61 på Fanø. I år kan butikken på Fanø derfor fejre 10 års jubilæum.

Ann kommer fra en baggrund som indkøber og en bachelor fra Detailakademiet. Hun og familien, der tæller fire; Ann, hendes mand Preben og deres to børn, var bosat i USA i 10 år, hvor hun blandt andet var med til at starte flere af Legos butikker. Da familien kom tilbage til Danmark i 2004, var Ann i en årrække ansat som marketingschef for Vestfrost, inden hun i 2011, pga. sygdom i familien, besluttede sig for at geare lidt ned. Hun blev selvstændig og købte Kollektionshuset af den tidligere ejer, Lene Vemb på Fanø. Butikken fik sidenhen vokseværk, og i 2016 købte Ann endnu en butik i Bramming og en Webshop blev yderligere tilknyttet de to butikker. 
I dag har Ann ansat 2,5 damer i butikken i Bramming, og på Fanø har hun glæde af Lotte og Ulla, der begge er kendte ansigter på øen. Ann siger selv, at det er to helt forrygende teams, der nærmest selv kører butikkerne. Hun står for driften og det er Ann, der overordnet stikker rammerne ud. – »Men egentlig så kommer jeg bare og roder, og de er garanteret vildt trætte af mig, når jeg kommer og blander mig i butikkerne«, griner Ann. 
Helt så trætte af chefen er damerne vist ikke, for man kan virkelig mærke stemningen og arbejdsglæden i den flotte butik på Fanø. Der er altid plads til et smil og et grin, og Ann siger selv, at det skal være sjovt at gå på arbejde og helst lidt af en fest!
Der bliver også fest i butikkerne, når 10 års jubilæet fejres med en bonkonkurrence i uge 42, hvor butikken på Fanø udlodder et gavekort på 2.500 kr., der er Facebook-konkurrencer hver uge i hele oktober, og så lander der nye varer fra PBO, Rue de Femme og Heartmade i uge 42, hvor der også er hele 20% på Marta du Chateau og 50% på Culture. 
I Bramming er der forskellige kundearrangementer og Fransa-uge med flere tilbud.
Så hold øje med butikkerne, og vær med til at fejre 10 forrygende år i Kollektionshuset Lene Vemb, sammen med Ann, Lotte og Ulla.

Tekst og foto: GV