60 x hurra for Fanø Folkedanser- forening – nu skal der være bal!

60 x hurra for Fanø Folkedanser-
forening – nu skal der være bal!
Den 13. februar 1964 indkaldte fire gæve spillemænd til et møde på Fanø Krogaard, som den dag i dag – 60 år senere – stadig har kæmpe betydning.
De fire spillemænd var Aksel Nørgaard, Krølle, Bent Kokkenborg og Lambertsen, og dagsordenen var enkel: Kan vi samle en flok, der alle kerer sig om Fanøs gamle traditioner, og som har lyst til at holde dem i live ved at danse og spille de gamle melodier? 40 mennesker mødte op – og Fanø Folkedanserforening blev en realitet.
Siden er der uge efter uge blevet danset og spillet i Strien, og pludselig er der gået 60 fantastiske år, hvor traditionerne er blevet udlevet, elsket og ført videre.

Det skal fejres med et brag af en fest!
Derfor inviterer Fanø Folkedanserforening alle til 60-års jubilæumsbal med Mads Hansens Kapel lørdag den 20. april i Strien kl. 20.

Der er gratis entré, og dørene åbner kl. 19, hvor der vil være undervisning i fannik og sønderhoning for alle, der gerne vil lære dansene eller trænger til at få pudset trinnene af.
Snør danseskoene, tag din ægtefælle, nabo, gode ven, barn eller barnebarn under armen og vær med til at fejre Fanøs levende kulturarv, hvor gammelt mødes med nyt, og hvor der er plads til alle.