Art of Hair er flyttet til Fanø

»Efter 24 fantastiske og succesfulde år i Torvegade i Esbjerg, har jeg valgt at flytte salonen til Fanø, hvor jeg bor«, smiler Lullu Svoldgaard Ljørring, i døråbningen til den nye salon på Trappen 8 i Nordby på Fanø.

 

I 2008 lærte Lullu Svoldgaard Ljørring sin mand at kende og flyttede til Fanø. Hun har nyligt taget skridtet videre og salonen er nu også flyttet til øen.

–»Mange har allerede været forbi med lykønskninger og positive tilkendegivelser – det er jeg dybt taknemmelig for. Det har været en fantatisk modtagelse. Tusinde tak«, siger Lullu.
Kreativitet har altid været det aller vigtigste for Lullu, at følge med udviklingen indenfor frisørfaget. Derfor har hun løbende gennemgået en række uddannelser og kurser for at være på forkant med de nyeste trends. –»Mine kunder skal – som de altid har gjort – forvente at jeg leverer godt håndværk i tråd med udviklingen og det, der er oppe i tiden. Senest har jeg, i 2019, gennemgået uddannelse som Stylecoach, hvilket betyder, at jeg ikke alene fokuserer på Hår-Design, men på mennesket som helhed. Jeg lægger vægt på professionalisme i arbejdet og kræver kvalitet i de produkter, der anvendes, for derved at kunne opfylde min kundegruppes personlige stil«, udtaler Lullu.
I sin fritid nyder Lullu daglige løbeture på skønne Fanø. Lullu har selv to dejlige drenge og to skønne børnebørn. Hendes mand har ligeledes et par skønne børn og børnebørn.
– »Jeg glæder mig til at byde såvel gamle, som nye kunder, velkommen i salonen på Ved Trappen 8 i Nordby«, slutter Lullu.

Lørdag den 26. september holder Lullu reception i de nye lokaler fra kl. 14-16.