Bakskuld fylder 20 år

Den 4. januar for 20 år siden slog Børnehuset Bakskuld sine døre op for første gang.

Der blev holdt en mini fødselsdag for børnene med en fin bakskuld kage onsdag d. 9/1 for at markere dagen. Og til sommer er der fest! Alle er velkomne når Bakskulds børn og forældre, tidligere som nuværende, inviterer og inviteres til sommerfest i og udenfor Bakskuld. Vi kender endnu ikke det fulde program, men glæd jer! Det bliver sjovt og festligt. 
For 20 år siden besluttede et enigt byråd sammen med en lille gruppe borgere at der skulle være en integreret daginstitution i Sønderho. De første mange år fungerede den som en puljeordning med forældrebestyrelse og egen ledelse. De sidste ca. 10 år har det været en kommunal institution som en stue under Odden.
Det er gået op og ned gennem årene, men generelt set er det gået fremad for tilflytning af børnefamilier i Sønderho, og der er ingen tvivl om at en af årsagerne er, at man kan få sit barn passet lige ved siden af. Med klitterne som legeplads, med kontakt til resten af byen: museet, forsamlingshuset, brugsen, det lille bibliotek, de ældre som kigger forbi, de tidligere Bakskuld børn som ser ind, når de skal i onsdagsklub ved siden af, mm. Og med et fantastisk personale, der fungerer som den trygge, daglige voksenkontakt. Derfor huser den nu 14 børn, og inden 1.4  er der 18 børn indskrevet i Bakskuld. Tak til alle som har støttet gennem årene!
Bakskuld længe leve!!! HURRA, HURRA, HURRA