Bogen »FANØ DAGBOG« er genoptrykt

Lørdag d. 19. december vil det være muligt at afhente sit eksemplar af 2. oplag af bogen »FANØ DAGBOG«, som denne gang genopstår i en smuk soft-cover version.
FANØ DAGBOG opstod i 2018 som en fotografisk udstilling ved Fanø Bad, og nåede at få mere end 10.000 nationale og internationale besøgende i det års tid, udstillingen var oppe at hænge. Udstillingens tema og folkene bag Fanø Dagbogs intention var at skildre Fanøkvindens liv, set gennem dragten. Dette resulterede i en række rørende og imponerende billeder, smukt fotograferet af Esbjerg-fotografen Ole Joern.
Udstillingen gav genlyd langt, langt ud over Fanøs grænser, og i 2019 blev den vist på den danske ambassade i Berlin, og lige nu, vises der dele af den på Christiansborg. Resten af udstillingen er pakket ned.
Sammen med udstillingen blev der udgivet en smuk bog, plakater og postkort med motiver fra udstillingen.
Bogen har været udsolgt i mange måneder nu, og den bliver derfor genoptrykt og ligger klar i butikken hos Christel Seyfarth Art Knits, Hovedgaden 76, fra lørdag den 19. december.
Udover bogen, trykkes 5 nye plakater og en række postkort med de meste populære motiver fra udstillingen.
Bogen kan lige nu og indtil 19. december forudbestilles til en forsalgspris på kr. 299,-. Herefter er den gældende pris kr. 349,-.  Bogen bestilles på www.christel-seyfarth.dk, og vi sender til ind- og udland.
Lige i det nye år, går fotograferingen i gang til nye, flotte billeder til FANØ DAGBOG 2.0.