Dømt blind – Hva’ så?

 

Se muligheder frem for begrænsninger.

Et positivt foredrag – der smitter! Fanø Skole, torsdag den 12. marts kl. 19. Billetten koster 135 kr. Tilmelding på: www.fof-vest.dk 

Morten Bonde – Senior Art Director hos LEGO – har en øjensygdom, der langsomt gør ham blind. »Hvordan finder jeg lys i livet, når alting omkring mig synes at blive mørkt«? Det spurgte han sig selv, da han var ramt af stress og depression, og ikke anede hvordan han skulle komme videre i sit liv.
Morten brugte et år på at finde vejen, og det er der kommet en humoristisk, rørende og yderst inspirerende historie ud af. »Jeg besluttede mig for at ville se lysere på verden, og på et år fandt jeg nogle ret fantastiske værktøjer og viden, som fik mig til at se helt anderledes på mig selv og hele verden omkring mig, og de opdagelser vil jeg gerne give videre«.  
Som foredragsholder og motivator er Morten Bonde drevet af overbevisningen om, at vi alle har potentialet for storhed og ubegrænsede evner. Med hans letforståelige, opmuntrende, humoristiske og medfølende fortællestil fortæller han, hvordan vi alle kan rykke os og se muligheder i stedet for begrænsninger.
Med eksempler fra sit eget liv som synshandicappet, viser han sit publikum, hvordan de kan blive i stand til at vende negative tanker til positive, og hvordan de kan være bidragere til en positiv kultur. Det starter nemlig altid hos én selv.