En flot pejs står nu færdig på Fanø Krogaard

I fanø Ugeblad nr. 21, bragte vi en artikel om Mette Hübscmann, der var i gang med at lave fliser til en pejs på Fanø Krogaard. I sidste uge blev alle fliserne sat på pejsen, og den står nu klar, til at hygge om gæsterne. 
Mette fortæller, at hun er rigtig godt tilfreds med resultatet: »Det er én ting, når alle fliserne ligger på gulvet, og noget helt andet, når de kommer op på pejsen. Der har været lidt småjusteringer undervejs i opsætningen, men jeg synes pejsen er blevet rigtig flot«. Det er Gustav Schneider fra murerfirmaet Frands Jensen, der – sammen med Mette – har sat fliserne på pejsen; det har været et godt samarbejde, synes Mette, der slutter med et smil på læben: »Vi kunne sagtens lave et par pejse mere«.
Mettes arbejde med pejsen er ikke gået ubemærket hen, og hun har i den forbindelse fået et par større opgaver; ejerne af et sommerhus i Sønderho vil gerne have Mette til at lave en bort af fliser ved køkkenbordet, og en anden (ikke på Fanø), har bestilt Mette til at lave en flise-væg bag en brændeovn.

Fanø Krogaard slår dørene op til det flotte, helt nyrenoverede hotel fredag d. 26. juni.

Mette og Gustav godt i gang med at sætte fliserne på – Mette tjekker tegningen,
og sørger for, at fliserne kommer på i rigtig rækkefølge, og Gustav sørger for, at de sidder rigtigt.