Fannikerdagene 9.-11. juli 2021

Først kom en aflysning …
I løbet af foråret ventede vi på myndighedernes udmelding omkring større arrangementer, og da den kom, var restriktionerne for sommerens arrangementer af en sådan karakter, at vi ikke fandt det muligt at afholde Fannikerdagene, og vi besluttede derfor at aflyse, og lave en stille fejring som i 2020. Allerede 10-12 dage efter kom der ændringer til de første udmeldinger, og med de sidste lempelser den 1. juli tror vi på, at vi får nogle rigtigt dejlige dage. Vi håber at I bærer over med os, og har forståelse for de meget vanskelige arbejdsvilkår vi i øjeblikket har som arrangører. 

Fannikerdagene rykker op i byen
Det er nu lykkes os at få stablet et alternativt program på benene med udgangspunkt i Striens gårdhaven og Ved Skibsværftet. Vi har inviteret alle Nordbys forretninger og beværtninger til at bidrage til et festligt program, så så mange som muligt, kan være med til at fejre den levende kulturarv og vejen tilbage til fællesskaber og samvær. Allerede fredag vil der være musik i Striens gårdhaven, og lørdag og søndag er der dragter, musik, dans og boder. Vi er så heldige at festgudstjenesten og Sømandens hjemkomst kan afvikles, så der bliver optog om søndagen fra Nordby Kirke og til Pakhusbanken, hvor vi i år også skal fejre everten Rebekka’s 100 års jubilæum.
I år vil der være billetsalg til aften-arrangementerne i Striens gårdhave, hvor det både er muligt at købe billet til en enkelt aften og til alle 3 aftener. Vi har sat billetprisen lavt, så alle kan være med, og at vi samtidig kan byde på masser af levende musik, så vores musikere velfortjent kan komme ud at optræde igen. Billetterne vil blive sat til salg via vores hjemmeside og vores Facebook-side. 

Kom i dragt
Vi håber, at rigtig mange vil komme i dragt og deltage i festdagene. Fannikerdagene er klar med udlån af ekstra mange dragter i år – også til herrer, så lad os fylde Nordbys gader!

Spil i Kaffeteltet
Sidder der nogle musikere derude, som har lyst til at optræde i kaffeteltet og bidrage til at gøre festdagene ekstra festlige, så kan man kontakte Grethe Laumand på: 22 41 85 37. 

Bliv medlem
Vi ville meget gerne have flere medlemmer til at bakke op om foreningens arbejde. Det koster kun 75 kr. om året for enlige, og 150 kr. for en hustand. Og så har vi gjort det let at melde sig ind og betale med MobilePay.

www.fannikerdagen.dk/bliv-medlem/ – Har du ikke modtaget en opkrævning i postkassen eller i indbakken i år, så skal du genindmeldes. 
Frivillig medhjælper – Vil du gerne være frivillig, så meld dig ind i gruppen »Medhjælpere til Fannikerdagene« eller send en mail til:mail@fannikerdagen.dk.

Vi glæder os til at se jer alle igen!