FANØ DAGBOG

Bryllupsbillederne bliver en del af den store fotoudstilling »FANØ DAGBOG«, hvis fysiske rammer bliver i den store tennishal bag Ferielejligheder Fanøbad.

 

FANØ DAGBOG siger tusinde tak
til alle, der i fredags deltog i optagelserne til det meget stemningsfulde Fanø bryllup.

Tak for lån af Sønderho kirke udenfor »åbningstid«.
Tak til Sønderho kro for at pynte kroen op til fest á la 1890 og servere en tilsvarende tidstypisk menu. Det var så smukt med de levende lys som eneste lyskilde.
Tak til Peter og Ole for at levere den skønne Fanømusik og sætte den rette stemning under middagen og også til dansen bagefter.
Tak til alle vores »statister«, der iklædt de smukkeste Fanødragter deltog med både godt humør og entusiasme, både ved optagelserne i kirken og på Sønderho kro.
Tak til Fannikerdagen for udlån af dragter og Fonden gamle Sønderho for udlån af brudekroner.
Bryllupsbillederne bliver en del af den store fotoudstilling »FANØ DAGBOG«, hvis fysiske rammer bliver i den store tennishal bag Ferielejligheder Fanøbad.

Faktabox:
FANØ DAGBOG, er en selvejende institution, stiftet af Kis Sharashuvana (Fannikerdagen), fotograferne Red Star og Christel og Jørgen Seyfarth (Fanø Strikkefestival). Formålet er at skildre det (kvinde)liv, der blev levet i dragten på en ny og kunstnerisk måde og sammen med øens øvrige museer skabe en øget interesse for Fanøs unikke kulturhistorie. Udstillingen vises fra 17. august – 11. november 2018. Herefter skal udstillingen ud at rejse og vises andre steder. Læs meget mere om ideen bag FANØ DAGBOG her: www.fanoedagbog.dk