Fanø Dagbog er tilbage

Fotograf: Ole Joern

LAND-ART
I løbet af sommeren vil man kunne se en række billeder fra FANØ DAGBOGS samling opstillet rundt omkring i de miljøer, de er fotograferet i, både i Nordby og Sønderho.
Billederne danner således kulisser til den oprindelige kulisse og drager dermed beskueren ind i fortællingen på en anderledes måde. Vores mål er at skabe interesse for Fanøs unikke kulturhistorie og give vores sommergæster en særlig oplevelse.
Billederne forventes opstillet i løbet af juni måned og vil blive taget ned efter Fanø Strikkefestival i september.

Udstilling i kælderen på Fanø Krogaard
Samtidig har vi indgået et spændende samarbejde med Fanø Krogaards ejere om at måtte udstille udvalgte billeder i kælderen på Fanø Krogaard.
Her vil vi vise nogle af de mest populære billeder fra vores samling, bl.a. bryllupsbilleder, ormegraver- og høstbilleder, portrætbilleder samt maritime billeder, herunder vores store imponerende billede »Forlis«.
I det mørke kælderrum vil vi skabe en særlig stemning, hvor vi vil lade de spot-belyste billeder tale deres eget sprog.
Udstillingen vil være åben fra den 3. juli, hvor vi afholder reception, og året ud.

Om Fanø Dagbog
I dag findes der masser af referencer i form af gamle fotografier og malerier. FANØ DAGBOG ønsker at skabe et nutidigt samspil i historiefortællingen mellem Fanøs unikke tekstilkultur i form af Fanødragten og ikke mindst det miljø, den blev båret i. Billederne er taget over en periode af 1½ år, og er en fotografisk dagbogs-fortælling om kvinder, hvis liv var præget af hårdt arbejde og angsten for at miste deres elskede til havet. I imponerende billedfortællinger bliver beskueren draget ind i billederne og kvindelivet på øen med sømanden som den evige fraværende skygge.
Udstillingen var været vist i sit fulde omfang i 18 måneder ved Fanø Bad med mere end 10.000 besøgende. Desuden har der været en lille særudstilling på den danske ambassade i Berlin og lige nu hænger der udvalgte billeder på Christiansborg.

Bog, plakater, postkort og eksklusive tryk
Disse kan fortsat købes i butikken hos Christel Seyfarth ART KNITS, Hovedgaden 76, eller på FANØ DAGBOGS webshop www.fanoedagbog.dk