Fanø Gymnastik og Idræts Judo-afdeling var på medaljejagt

Fredag den 25. oktober holdt Fanø Gymnastik og Idræts Judo-afdeling »Grå Snip« graduering for klubbens juniorafdeling, som er drenge og piger fra 6 år til 11 år.
 
Der var mødt 17 judokaer op til gradueringen, heraf var der 8 piger og 9 drenge. Den grå snip og et diplom blev uddelt efter judokaerne viste forlæns og baglæns rullefald, sagde nogle bestemte japanske ord, og viste at de kunne binde deres bælte. Ud over at de fik en grå snip, til at sy på deres bælte, modtog de også et diplom, som var sponsoreret af Carlos Florez fra Casa Grafika. Fanø Gymnastik og Idræt gav en sodavand og der var forældre, som havde bagt kage. 
Trænerteamet takker for opbakningen fra forældre og bedsteforældrene, som overværende gradueringen.
Lørdag den 26. oktober kunne Fanø Gymnastik og Idræts Judo-afdeling for første gang, efter Judo-afdelingen blev startet op den 20. maj 2019, sende 5 judokaer/kæmpere til et ungdomsstævne i Skive. De fem kæmpere kunne for første gang stå i en dojo og se en modstander i øjnene. Selv om det var begynderklassen, så var modstanderne gradueret, hvilket vores kæmpere endnu ikke er. Alle 5 kæmpere viste rigtig god fightervilje og noget rigtig godt Judo – og det i sig selv er en succes. Judo-afdelingen kunne også bryste sig med, at kæmperne vandt 2 sølvmedaljer og en bronzemedalje.