Fanø Krogaard gennemgår stor renovering

PL Hotels A/S overtager pr. 1. november 2019 Fanø Krogaard.

Fanø Krogaard kommer efter en hurtig handel, nu i »familie« med Hjerting Badehotel, Hotel Britannia og Hotel Arnbjerg. 
Vi ser Fanø Krogaard som et utrolig spændende projekt, hvor opgaven er at skabe et kro og restaurant koncept der har respekt for kroens og Fanøs historie, indrettet så den kan tiltrække turister som vil nyde alle herlighederne på Fanø og ved Vadehavet med Fanø Krogaard som udgangspunkt. 
Ambitionen er at skabe et spændende overnatningssted kombineret med en super restaurant, så målgruppen vil blive ferieophold og weekend gæster, året rundt. Derfor er der også høje ambitioner med hensyn til det gastronomiske niveau i restauranten, og på terrassen. 
Det er en spændende bygning med en super beliggenhed, som bliver total renoveret. Fanø Krogaard vil blive lukket den 1/11 og herefter gennemgå en total renovering og opgradering, som iflg. tidsplanen skulle være færdig efter 8 måneder dvs. når sæsonen 2020 starter.  Vi er allerede i gang med tanker om indretningen og designet, og jeg kan love at Fanø Krogaard vil blive et spændende sted, udtaler Peter Petersen. 
Ud over renovering vil kroens sal blive ombygget så den i fremtiden rummer 4 værelser med terrasse og udsigt over vandet. Kroen vil efter renoveringen have 19-20 værelser, alle indrettet i autentisk atmosfære men tilsat den nødvendige komfort, bl.a. vil alle værelser få eget bad.  
Det er tanken at driften af Fanø Krogaard skal bortforpagtes, gerne fra åbning, men vi er også åbne for selv at starte op og står for driften i en periode, evt. med en kommende forpagter,  oplyser Peter Petersen.

PL Hotels A/S v/ Erik Bank Lauridsen og Peter Petersen ejer hotelejendommene til Hotel Britannia, Hjerting Badehotel og Hotel Arnbjerg.