Feriepartner-kæden åbner sit første udlejningsbureau på Fanø

På billedet ses de to ejerledere Jan Brusgaard (th) og Martin Vestergaard (tv).

Den danskejede feriehusudlejer Feriepartner udvider nu sin forretning med endnu et lokalt forankret udlejningsbureau. Det sker, når kæden etablerer sig på den populære Vadehavsø Fanø. Feriehusmarkedet har i øjeblikket vokseværk, og i 2023 er antallet af feriehuse til udlejning steget med knap 2.000 på landsplan. Det mærkes hos landets største danskejede feriehusudlejer, Feriepartner Danmark, som forventer, at stigningen vil fortsætte de kommende år. Derfor har Feriepartner nu valgt at udvide forretningen med sit første lokalbureau på Fanø.
– Vi glæder os meget til at åbne vores nye udlejningsbureau på Fanø. Vi udvider på baggrund af stor efterspørgsel, da vi de senere år har måttet afvise mange interesserede feriehusejere og gæster på grund af manglende tilstedeværelse på øen, lyder det fra Jan Brusgaard, som er medejer af flere nord- og vestjyske Feriepartner-bureauer samt medejer af det nye bureau på Fanø.
Feriepartner Danmark-kæden er i dag repræsenteret langs hele Vestkysten, hvor selvstændige bureauer er til stede tæt på sommerhuse, gæster og ejere i alle de større feriedestinationer som for eksempel Rømø, Blåvand og Henne Strand.
Gennem sine 32 bureauer formidler Feriepartner Danmark udlejning på flere end 8.000 privatejede sommerhuse i hele landet.

Lokalt forankret i Nordby
I øjeblikket ledes der efter en central beliggenhed til det kommende lokalbureau i hovedbyen Nordby, hvor den kommende bureauleder, Henrik Jørgensen, ser frem til at begynde sit arbejde, når han starter hos Feriepartner Fanø den 1. november.
Henrik Jørgensen har i forvejen et solidt kendskab til området samt beboere og gæster, da han kommer fra en lignende stilling hos udlejningsbureauet Admiral Strand på Fanø.
– Fanø er et fantastisk ferieområde, der er populært blandt både danske og ikke mindst tyske turister. Derfor glæder jeg mig til, at vi med Feriepartner Fanø kan tilbyde netop den personlige og nærværende service og kvalitet, som mange efterspørger. Som ny bureauleder hos Feriepartner Fanø, ser jeg frem til at bringe min eksisterende viden om markedet til bordet, siger Henrik Jørgensen.
I sit daglige virke vil bureaulederen have et tæt samarbejde med de øvrige kolleger i Feriepartner-kæden og i særdeleshed med direktør og medindehaver hos Feriepartner Rømø, Martin Vestergaard, som også bliver en del af ejerkredsen bag Feriepartner Fanø.