Flot bedømmelse til Slagter Christiansen

Tre spegepølser fra Slagter Christiansen, Fanø er udvalgt til en forbrugerkonkurrence om »Danmarks Bedste Spegepølse«.

Foodexpo-messen 2022, som afvikles i dagene 27. til 29. marts i MCH Messecenter Herning, danner rammen om Danske Slagtermestres fagkonkurrence: »Danmarks Bedste Spegepølse« i henholdsvis naturtarm og kunsttarm. 
Fem finalister inden for hver spegepølsekategori er af et dommerpanel blevet udvalgt til forbrugerkonkurrencen søndag den 27. marts 2022 i MCH Messecenter Herning. Her vil alle interesserede besøgende få udleveret en stemmeseddel, hvor de – efter at have fået smagsprøver af de fem produkter – kan stemme på den spegepølse, de synes bedst om. Det produkt inden for hver af kategorierne, der opnår flest stemmer, vil blive kåret til »Danmarks Bedste Spegepølse« i henholdsvis naturtarm og kunsttarm.
Slagtere fra hele landet har deltaget i den forudgående fagbedømmelse, der fandt sted hos Danske Slagtermestre en søndag i oktober. Her bedømte et dommerpanel de mange lækre spegepølser og udvalgte fem produkter inden for hver kategori.
Slagter Christiansen deltager i konkurrencen om »Danmarks Bedste Spegepølse – naturtarm« med  »Fennikelspegepølse« samt »Gammeldags rød salami« og i »Danmarks Bedste Spegepølse – kunsttarm« med »Annas favorit«.
Slagter Christansen havde til fagbedømmelsen indsendt otte spegepølser – og de seks af dem modtog de prestigefyldte guldmedaljer.