Flot renovering i Fanø Hallen

Formand for Fanø Hallens bestyrelse, Søren Messmann, kunne med stolthed fortælle om det fine samarbejde med de implicerede omkring byggeprojektet. På trods af små »bump« på vejen, blev både tidsplan og budget overholdt.

 

Lørdag den 7. september slog Fanø Hallens bestyrelse dørene op ved indvielsen af hallens nyrenoverede badefaciliteter og velfærdsrum.

Efter velkomst og tale, hvor formand for bestyrelsen, Søren Messmann, fik takket alle håndværkerne, halbestyrer Heino Thomassen, Fanø Tegnestue v. Frederik Baun, sponsorer, repræsentantskabet, bestyrelse, hallens lejere – fodterapeut Benedikte, fysioterapeut Jens og Fanø Trim Center, og alle der havde været involveret i projektet, blev det røde silkebånd, på behørig vis, klippet over. Herefter var der adgang til at bese de nye, og meget lækre rum, prøve forskellige sportsaktiviteter og besøge Fanø Trim Center, Klinik for Fodterapi og Nordby Fysioterapi, der også har til huse i Hallens lokaler.

Det røde silkebånd blev klippet over og så var der adgang til de nye badefaciliteter. Repræsentantskabets formand, Else Møller, havde sit barnebarn, Oliver Odgaard Møller med, som hjalp med at klippe det røde silkebånd.

Tekst og foto: GV