Gode oplevelser for »trolde-børnene«

De største børn vi har i Odden Daginstitution, dem vi kalder Troldebo, har her i foråret været på nogle dejlige cykelture.
De øver sig i at blive trafik-sikre, de kører på forskelligt underlag, så man prøver, hvordan det er, alt imens de har besøgt forskellige steder på vores dejlige ø.
Alle cykelture foregår med højt humør og sang, det er så skønt. De har blandt andet været ved fiskesøen, og ved Tempo-skoven, de har været helt ude ved skydebanen mod nord og udforske bunkere. De har været på den nye udendørs træningsbane ved skolehallen og prøve kræfter. Der er altid madpakker og drikkeflaske i rygsækken, for det giver appetit at cykle.
En af de rigtig sjove ture vi har været på, var en tur til Fanøs Judo Klub. Chris og Assad havde inviteret børnene ud for at se, hvad Judo egentlig er.
Så Troldebo cyklede ud til den gamle efterskole, hvor Judo Klubben holder til. Chris og Assad tog imod, og da alle havde fået sko og strømper af, var det ellers i gang med opvarmning; der skulle løbes, laves mave- og armbøjninger.
Efter det blev der øvet rullefald, og Assad og Chris viste forskellige fald, som børnene fik lov at øve på de bløde madrasser, det var rigtig sjovt. Til sidst blev der leget katten efter musen, og så skulle der strækkes ud. 
Det var en virkelig god oplevelse, og børnene var så modige og seje til at prøve nye udfordringer. Tak til Assad og Chris, der gav os muligheden for at snuse lidt til Judo.

Vi fortsætter med de dejlige cykelture, så hvis du ser os derude, så pas godt på os, vi øver stadig i trafikken.

Marianne Bjørnskov Lyngsøe