Godt resultat for Scleroseforeningens indsamling på Fanø

På billedet ses Ellen Roug fra Tempo Spar og Lisbeth Toft, indsamler fra Sclerose foreningen på Fanø – begge to er begejstrede for den fine opbakning.

Det samlede resultat, lokalt for Fanø i 2017 til nu, er 10.043 kr. fordelt på indsamling i grønne bøsser, bonboks opstillet ved Tempo Spar og ved salg af grønne strikkevarer i forbindelse med strikke-festivallen.

Det må siges at være et flot resultat når det samlede beløb med de grønne bøsser for Esbjerg og Fanø kommuner i alt løb op i 48.279 kr. indbefattet byer som Ribe og Bramming.
Lisbeth Toft, indsamler på Fanø, har igennem rigtig mange år været involveret i Scleroseforeningens arbejde, før i Esbjerg og nu på Fanø, hvor hun kommer jævnligt og har sommerhus.
Ifølge Lisbeth Toft og Erik Sørensen, presseansvarlig for Scleroseforeningens lokalafdeling Esbjerg/Fanø, har både de fastboende og rigtig mange turister i år fået øjnene op for Scleroseforeningens indsamlingskampagne. »Der er ofte udenlandske turister inde i Spar butikken for at spørge ind til, hvilket formål flaskbons-donationerne tjener«, siger Lisbeth Toft. Lisbeth er selv ramt af sclerose, og ved derfor alt om vigtigheden af selv småbeløb, der godvilligt doneres til foreningen.