Havnekiosken på Fanø er udlejet

Havnekiosken er udlejet til Søren Brinch fra Sønderho, og skal fremover tilbyde sandwich, juice og diverse »take away« menuer.

Efter forhandlinger med flere interesserede, er en ny lejer af Havnekiosken på Fanø nu på plads.
»Vi har haft flere interesserede, også fra andre brancher, men det har været vigtigt for os at Havnekiosken kunne fortsætte som vi kender den, og som en vigtig del af pladsen omkring færgen, hvor den servicerer de mange færgegæster, turister og lokale med ærinde på Lange-linie«, udtaler ejendommens ejer Peter Petersen. 
Den nye lejer af Havnekiosken er Søren Brinch fra Sønderho, som til dagligt er ekstern lektor på Syddansk Universitet, og sideløbende gennem det sidste år har drevet Nationalpark Safari, hvor turister kommer helt tæt på Sæler og Havørne.  
»Jeg har mange spændende planer med Havnekiosken, idet jeg vil indrette stedet som en juice og sandwich café, med »take away«, is, kaffe og friskpresset juice m.m. alt sammen i hyggelige omgivelser. Det sunde skal forenes med hurtig smilende levering og konkurrencedygtige priser, og jeg vil glæde mig til at lancere en gourmet hotdog. 
Samtidig bliver cafeen et udsalgssted for Sæl- og Havørnesafarier og billeder fra naturen. Vi forventer at åbne ultimo marts efter en omfattende renovering og opgradering af lokaler og udstyr«, siger Søren Brinch, som også oplyser, at der vil være nyt navn på facaden til åbningen. 
Udvendig vil ejendommen også blive frisket op men bl.a. maling, skiltning og møbler, ligesom vi håber at kunne påsætte markiser som hygge, og ly for regn. Ombygning og indretning foregår i samarbejde mellem ejendommens ejer og lejer.