Helsehuset Fanø inviterer til åbent hus

Vi holder til i det tidligere »Hotel Nordby« i en lys og hyggelig lejlighed lige ovenover »Hjørnekroen«. Vi glæder os til at se jer lørdag d. 22. juni mellem kl. 10 og 14.

Lona Holtmann Hejn har arbejdet her i mere end 20 år med forskellige behandlinger. På selve dagen vil Lona tilbyde prøvebehandlinger i Kranio Sakral Terapi og Reiki. Du kan læse mere på hjemmesiden: www.helsehuset-fanoe.dk
Fra 5. september vil det være muligt at deltage i Mediyoga, da holdene starter for den nye sæson. Du er velkommen til at kontakte Lona på mobiltelefon 20 16 26 96 for en gratis prøvetime eller tilmelding. 

Lene Kaltwasser Leonhardt blev certificeret vokal lydterapeut ved Githa Bem-David i 2015, og har modtaget klienter siden. En lydbehandling varer en time, hvor 30 min er modtagelse af lange toner, med 15 min samtale inden og efter. Ved hjælp af de lydvibrationer der har resonans med klientens krop, kan energi der sidder fast, fx i nervesystemet, blive forløst. Klienter siger det er meget afslappende, og at stressymptomer reduceres, søvn forbedres, smerter lindres, indre ro styrkes.
Lene er også forhandler af BEMER. 8 minutter liggende på maskinens måtte, giver 12-15 timers optimal mikrocirkulation, der understøtter alle kroppens naturlige helings-processer, ved at blodet kommer ud til de små kar med ilt og næring, og toksiner kommer væk. 
Lene holder BEMER demonstrationer i Helsehuset og hjemme hos folk, 1-1 eller grupper. Send en sms til hende på tlf. 42 80 19 02 for aftale, eller kom til Helsehuset til åbent hus den 22. juni for en gratis behandling på BEMER eller en prøve-demo af lydterapi.

Klinik Korsgaard zoneterapi og øreakupunktur ved Lissie K. Rasmussen vil i Helsehuset lørdag den 22. juni give dig muligheden for at prøve Zoneterapi eller Nada.
Lissie er uddannet ergoterapeut, zoneterapeut og spirituel coach, og har siden januar 2020 haft sin egen klinik på sin privat adresse i Rindby. 
Lissie har et ønske om, at klinikken er et trygt og rart sted at være, og fokuserer i sine behandlinger meget på at få balance, flow og ro i kroppen ved stress, angst, depression eller smerter. Planen er, at hun vender tilbage til Helsehuset i efteråret 2024, hvor hun vil tilbyde NADA & NIDRA hen over vinteren. Er du blevet nysgerrig på Lissie, så hop ind på hendes hjemmeside: www.klinikkorsgaard.dk, her kan du også booke tider.

Vi glæder os til at ser jer lørdag den 22. juni.