Inger er stadig i gang

Du kan på ingen måde mærke at Inger er rundet 82 når hun med stor enthusiasme fortæller om sin praksis.

Inger Agnete Diemer er 82 år og hun har 3 voksne børn. Selvom Inger på dåbsattesten ikke længere er nogen »vårhare« er hun slet ikke færdig med at være aktiv på arbejdsmarkedet og hun har en hel del at skrive på sit CV. Hun er blandt andet uddannet ved Århus Kunstakedemi og har læst ved institut for kunstterapi. Hun er indehaver af »Galleri Diemer« og har derudover »Klinik Valmuen«, hvor hun behandler klienter med healingsmassage og samtaleterapi.

Inger er gennem hele sin barndom og ungdom kommet til Fanø men oprindeligt  stammer hun fra Ansager ved Ribe – hun har altid dog altid næret en speciel kærlighed til øen og derfor har hun siden  2002  boet her sammen med sin nuværende mand Calle.

Man bliver næsten helt blæst bagover når Inger fortæller om alle de mange spændende erhverv hun gennem sit liv har væet involveret i: Hun har væet medhjælpende hustru i eksmandens dyrlægeprakis i 11 år. Hun har været med til at starte en børnehave i Bække. Hun har malet porcelæn på den Kgl. Porcelænsfabrik, været sygehjælper på Bispebjerg Sygehus, undervist på Vejen Ungdomsskole i brænderi og porcelænsmaling. 

Inger har alle dage været optaget af det kreative og mennesker. Derfor var det også helt naturligt for hende at gribe muligheden, i en forholdsvis sen alder, og tage den 3-årige uddannelse som Healingsmassør og senere bygge videre  og  uddanne sig til samtaleterapeut med speciale i drømmeforståelse.

I sin lille klink, »Valmuen« på hjemmeadressen, Ved Krotoften 9a i Nordby på Fanø, tager Inger imod klienter med forskellige fysiske og psykiske problemer. Hendes behandlinger tager 2 timer, hvor hun i de første 10 minutter er i samtale med sin klient, der fortæller hvilke problemer, der skal behandles. Inger sporer sig her ind på hvilken form for massageteknik hun skal benytte til den efterfølgende massage, der tager 5 kvarter og igen slutter af med 10 minutters samtale.

Selv siger Inger om sine behandlinger: »Healingsmassagen er på en gang omsorgsfuld og meget dybdevirkende. Den giver en dyb afspændthed i krop og psyke og en mere glædesfyldt kontakt til krop og følelser. Jeg inddrager en bred vifte af helingsteknikker. Healingsmassagen kan også være en dejlig måde at forkæle sigselv på, da den giver velvære i krop og sind. Healingsmassagen kan bidrage til behandling, hvis du har smerter, du er træt og anspændt, modløs og stresset, angst og sorgfuld. Healingsmassagen  er en hjælp til selvudvikling«. 

Om samtalerne siger hun: »Jeg ser det vigtigt at kombinere det kropslige med samtalen, så både krop, følelser og tanker inddrages – såvel i teori som i praksis. Derfor er der 10 minutters samtale før massage og 10 minutter efter«.

Hvis du er nysgerrig på Ingers behandlinger kan du kontakte hende på mobil: 23 31 29 24 eller mail: iadiemer@yahoo.dk · Den lille klinik »Valmuen« finder du:
Ved Krotoften 9a, 6720 Fanø.

Tekst og foto: GV