"Jim og Ghita" i Sønderho Forsamlingshus

TV-optagelser i Sønderho Forsamlingshus

Kære Sønderhoning – og alle andre danseglade beboere på Fanø

DR2 er netop nu i gang med optagelserne til en ny sæson af »Jim og Ghita«, hvor hele Danmarks Ghita Nørby og farvestrålende Jim Lyngvild sammen drager rundt i landet for at besøge egne, som har en særlig betydning for de to.
I januar kommer vi til dejlige Fanø blandt meget andet for at lære mere om folkemusiktraditionen og dansen. Og DU er inviteret!
Vi vil gerne se så mange danseglade lokale som muligt til fyraftens-dans i Sønderho Forsamlingshus, torsdag den 16. januar fra klokken 16.30-18.30. Peter Uhrbrand og hans kolleger vil stå for musikken og styre dansen.
Formålet med optagelsen er at fortælle, hvad der er særligt ved folkemusiktraditionen på øen og derudover vise, hvordan man danser en Sønderhoning.
Da det er TV-optagelser, må man påregne lidt pauser her og der, hvor der skal filmes samtaler. Optagelsen starter med at Jim og Ghita tager en snak med Peter om musikken, og først derefter vil der blive budt op til dans.
Vi giver en øl/vand til alle fremmødte, og derfra er der ellers mulighed for at købe, hvad man har brug for i Forsamlingshuset.
Vi håber at se så mange friske Fanø-beboere som muligt, og vi glæder os til at besøge jeres dejlige ø!

De bedste hilsner
Redaktionen, Jim og Ghita