Køkkenglæde i Rindby Forsamlingshus

Billedet viser kassereren for Rindby Forsamlingshus, Alice Hollænder (til venstre), der modtager en flot check på 25.000 kr. fra Charlotte Junge, indehaver af Spar Fanø.

Køkkenet i Rindby Forsamlingshus har fået nyt køkkeninventar herunder nye stålborde, rulleborde mm.

Det fine, gamle forsamlingshus trænger, som alle andre bygninger af ældre dato, løbende til at blive »nusset om«, og nu var det så kommet til en opgradering af det ret så slidte køkken. Denne mulighed bød sig, da tre aktører på Fanø var så venlige at give nogle flotte sponsorater:
• Charlotte fra Spar på Fanø donerede 25.000 kr. Oprindeligt havde Charlotte givet tilsagn om et sponsorat på 12.500 kr. men da en anden ansøger frafaldt, blev sponsoratet til forsamlingshuset pludselig fordoblet.
• 15.000 kr. blev modtaget fra Christen Bauns mindegave.
• Skads Herreds Sparekasse sponserede 3.000 kr.

Bestyrelsesmedlemmerne Eva Nielsen og kasserer Alice Hollænder har i forbindelse med køkkenprojektet været primus motorer, og er meget tilfredse med resultatet. 
De opfordrer alle til at kigge indenfor i køkkenet når man alligevel besøger forsamlingshuset, til et af de mange og fine arrangementer og aktiviteter man finder på hjemmesiden: www.rindbyf.dk  – Her er der også er mulighed for tilmelding til de forskellige aktiviteter.

Nogle af de mange aktiviteter for resten af 2022 er blandt andet:
»Snak og spis« – Højskolesange eftermiddag – Banko – Mortensaften – Præmiewhist –
Foredrag af forfatterparret Ringhof og Valeur – Foredrag af Sven Anthonisen – Og ikke mindst 125 års jubilæumsfest den 26. november.

Så husk at åbne døren til Rindby Forsamlingshus både ude og hjemme.
GV