Konkurrence – vind en plakat

Du kan vinde denne fine »Fanø-myldre-plakat«, tegnet af Boris Boll-Johansen.

I Fanø Ugeblad nr. 10 (23/3 2023) bragte vi et portræt af kunstner Boris Boll-Johansen, der havde lavet den fineste »myldreplakat« over Fanø. Vi har været så heldige at få lov til at udlodde hele 3 stk. plakater i størrelsen A2 sammen med 3 stk. postkort i størrelsen A5.

Alt du skal gøre er at fortæle os i en mail, eller sende os et svar pr. brev på nedenstående spørgsmål:
Hvilket format er A2?

Du kan sende dit navn, adresse og svar til: 
Mail: post@fanougeblad.dk eller pr. brev: Fanø Ugeblad, Willemoesvej 7, 6720 Fanø.

Vi skal have svaret i hænde senest torsdag den 19. oktober, hvorefter vinderne vil få direkte besked.

Boris siger om sit arbejde: »Jeg har lavet nogle stykker af dem, disse myldreplakater. Et detaljeret piratskib for Søfartsmuseet, og såmænd også kort over København og Amager, der gjorde reklame for nogle af mine bøger. Dertil kommer det under coronanedlukningen udviklede plakatprojekt: »128 idiomer i det danske sprog«. 
Men Fanøplakaten er noget andet. Det er nemlig et kommercielt forsøg, det vil sige: Jeg tester, om jeg faktisk kan sælge plakater af denne type. Kan de lokale lide dem? Kan turisterne? Hvorfor lige Fanø? – Fordi det er en dejlig ø! 
Det tager ca. to måneder at lave en plakat med så mange detaljer.
Jeg laver dem på min nyerhvervede iPad Pro – og det er ret hyggeligt. Jeg betragter faktisk det minutiøse plakattegneri som »mit strikketøj«: Når der lige er lidt tid i overskud, når jeg lige sidder i sofaen og hører lydbog eller radio, når kartoflerne lige er sat over, så ...
Formatet er A2, 42 x 59,4 cm. Salgsstederne er lokale. I første omgang er der nogle stykker på Fanø, gårdbutikker, souvenirshops, isbutikker o.l. FANØ BOGHANDEL har altid en go’ stak på lager – som de også sender pr. postordre. Den koster 148,-«