Kunstmuseet er sæsonlukket, men ...

(På billedet er Henning og Birgit i gang med udpakningen. Billederne vil blive vist på et arrangement i vinterferien, hvorom annonceres senere).

Bestyrelsen på Fanø Kunstmuseum er startet året med store forberedelse til den kommende sæson.

På museets sidste bestyrelsesmøde blev det besluttet at foretage konservering af et antal af de bedste billeder i samlingen og museet har derfor indgået en aftale med konservator Magdalene Kjærgaard om ansættelse i en periode, hvor hun vil foretage rensning af de senest indkøbte Exner-billeder og istandsættelse af rammer på et større antal af museets samling.

Kort før jul modtog museet en stor donation fra den anerkendte tyske kunstner Anton Henning, Berlin. Anton Henning har siden barnsben tilbragt sine sommerferier på Fanø, hvilket er blevet til i alt 57 år. Som kunstmaler i sit voksenliv, har han gennem årene malet adskillige billeder med motiver fra Fanø. Før han rejste hjem fra sommerferien sidste år, tilbød han Fanø Kunstmuseum en donation af et antal Fanø-motiver. Først på året stod det så på udpakning af værkerne, som museet selv har afhentet i Berlin. 

I forbindelse med de årlige udstillinger, skal der foretages forberedelse af udstillingslokalerne og i år er det det store udstillingslokale på første sal i den gamle bygning, der står for tur med maling af lokalet, hvor Finn Hjortskov Jensens udstilling skal placeres.