Late Night – Light

Fra venstre: Tilde fra Rudbecks, June fra no. 66, Mathilde fra SALT og Pia fra Restaurant Ambassaden er blandt de mange af Fanøs erhvervsdrivende, der står klar til at modtage sommergæster fra nær og fjern, når højsæsonen rammer Fanø. Det bliver en anderledes, men stadig hyggelig og sommerlig, Late Night version på Fanø i år.

Butikkerne i Hovedgaden på Fanø har i år valgt en lidt lettere version af de velkendte sommer-arrangemanter, hvor de fleste holder længe åbent, onsdage i højsæsonen.

Onsdag den 8., 15., 22. og 29. juli holder de fleste af butikkerne åbent til kl. 21. Samtidig har man opfordret butikkerne til også at holde søndagsåbent ligeledes i uge 28 til og med uge 31 (12., 19., 26. juli og 2. august). 
Her vil butikkerne, med meget få undtagelser, holde åbent fra kl. 11-15 (nogle steder lidt længere).
»Vi ønsker at give både turister og fastboende en oplevelse af, at der stadig sker noget på Fanø her i sommersæsonen, vi kan jo ikke helt gøre som vi plejer med en masse aktiviteter midt i Hovedgaden. Derfor har vi valgt, at det er op til hver enkelt butik, at lave egne aktiviteter for derved at sprede folkemængden«, fortæller June Bertram Hansen fra bestyrelsen. 
Eksempelvis fortæller Tilde, fra Rudbecks, at der vil være livemusik og ekstra borde udenfor restauranten. 
Alle forbehold er naturligvis taget i forbindelse med de gældende regler for Covid-19; der sprittes af, bliver sørget for afstand i mængderne etc., således at alle kan føle sig trygge, når der bliver hygget lidt ekstra i sommerperioden.

Tekst og foto: GV