Martha aften på Fanø

»Juniregn Skaber Udbredt MorgenTåge«
Og det har det nu gjort i 50 år. På Fanø fejres 50 årsdagen for den første fremvisning af denne kultfilm med et brag af en aften.

Den 14. oktober afholdes Martha aften på Fanø. Fremvisning af filmen i Fanø Bio kl. 17:00 med efterfølgende underholdning og det store kolde bord med eller uden Brotsjö sild på Krogården. Noget af underholdningen vil være det samme, men alligevel, denne gang vil der være jubilæumsquiz med skønne præmier, jubilæumsskålsang, jubilæumsfælles- og skønsang, jubilæums-sækkepibeorkester, jubilæumspåklædning og jubilæums-overraskelser.
Tilmelding til: karius.mussen@gmail.com. Og indbetaling på 300 kr. pr. person til Fanø Sparekasse på konto 9684 0000238848. Skriv Martha og jeres navn, så kan I anse jer som tilmeldt. Begrænset deltager antal på 68 – så først til mølle.
Da det jo er jubilæum og for at gøre det så festligt som mulig, opfordrer vi alle til at iføre sig en påklædning der er Martha relateret, men ingen tvang. Deltagerne forventes dog alle at møde frem med ny-/renvaskede hænder.