Musik til sommeren – en hilsen fra Fanø Fiddlers

Fanø Fiddlers udgav i pinsen deres seneste (og eneste) CD »Greatest Hits«. Folkemusik spillet af unge vokset op på Fanø, fremført med en herlig energi og friskhed under ledelse af utrættelige Tove de Fries. 
Fanø  Fiddlers opnåede at få Dansk Musikerforbunds 
talent pris i 2015, og rejste 2 gange til Cape Breton for at lære den særlige musik og danse tradition dér. Der har været stor interesse for CD’en og den har tilmed fået en fin anmeldelse: http://rootszone.dk/cd-fanoe-fiddlers-greatest-hits/
CD’en fortæller også en historie om hvordan man som lille ø kan nå ud i verden, skabe nye relationer, og bringe inspiration og glæde med tilbage. At det at være ung på Fanø måske ikke er så værst endda. Musik kan mere end bare lyde godt (eller skidt for den sags skyld).
CD’en er forsat til salg i Lokalbrugsen i Sønderho, i Lorentzens butik, på Fanøkunstmuseum og Exners kunsthandel, ved Fanikkerdagen og under Sønderhougen. Skulle man ikke lige have mulighed for at komme forbi et af disse steder kan man også henvende sig på mail: stubbe@hpst.dk. Med håb om en forsat god sommer!

Alle gode hilsener, Fanø Fiddlers