Ny forpagter af Havnekiosken

Den 8. december genåbnede Havnekiosken med nye tiltag og ny forpagter. Hele Fanøs »Oyster King«, alias Jesper Voss, vil køre kiosken videre som hidtil. Dog har han et par spændende tiltag i ærmet. 

Jesper driver fremover Havnekiosken sammen med sønnen Sebastian, der vil fungere som afløser og eksta hjælp. Havnekiosken vil fortsat sælge fastfood, kaffe, is og kioskvarer, men som noget ganske nyt vil der være en »Delikatesse Væg«, hvor der vil være et stort udvalg af Fanøs specialiteter og lokale produkter sammen med souvenirs og postkort fra Fanø.
Jesper har ydermere fået installeret et nyt super bookingsystem, hvor man online kan booke events og ture i Havnekiosken. Jesper fortsætter sine guidede ture, der nu både kan bookes i Havnekiosken – og som hidtil – via turistbureauet. Hans velkendte østersture og østersevents vil også fortsat optage ham i ind- og udland. »Oven i hatten« tilbyder han nu også andre event-organisatører at sælge deres events via Havnekioskens bookingsystem.
Endnu et tiltag, som Jesper har tiltænkt, er et par lækre, nye madoplevelser i bedste gorurmet-stil der er skræddersyede til Havnekiosken. 
I samarbejde med Fanø-dreng, David Apel (»Davids Foodtruck«, red.), vil han kreere 3 forskellige, skønne supper.
Tommy Raabo Fischer, iværksætter og indehaver af butikken »Hav« i Torvehallerne i København, vil sammen med Jesper lave en super kvalitets fiskeburger. 
Danskfødte Brian Bojsen, indehaver af Brians »Steak & Lobster« i Hamburg og konsulent for Visit Denmark, kommer på besøg for at lancere en gourmetburger med prima kød lavet i en helt speciel »Beefer-Grill«.
I første omgang vil Havnekiosken have lukket mandag og tirsdag i lavsæsonen. Åbningstiden resten af ugen er fra kl. 11-20.
I højsæsonen vil der være åbent alle ugens dage fra kl. 8-20, er der nok at lave vil der være åbent endnu længere.