Nye indehavere af Café Nanas Stue

Fredag d. 17. juni slog vi for første gang dørene op som indehavere af Café Nanas Stue. Det var med lidt nervøsitet i kroppen, for kunne vi leve op til byens og øens forventninger og ikke mindst den institution som Cafe Nanas Stue er? Derudover, hvordan ville det nu gå når vi også driver Fajancen og Iscafeen. 
Det var netop på Nanas Stue, at Jacob for første gang fik foden indenfor i restaurationsbranchen, først som opvasker og sidenhen som køkkenmedhjælper. I øvrigt sammen med de tidligere ejere Kristoffer Kampann og Frederik Brink. Cafe Nanas Stue har derfor en særlig betydning og har altid været et sted med liv og glade dage. 
Musikken har alle dage været et fast del- og omdrejningspunkt på Cafeen. I gamle dage kom folk dumpende ind med deres instrumenter, gav et nummer og pludseligt opstod der en mindre fest.
Betingelserne for at drive en cafe har selvfølgelig ændret sig markant, men stemningen og ånden fra »gamle dage« er den vi gerne vil prøve at genoplive. Nanas stue er ikke kun et spisested, vi ønsker at det bliver et samlingssted, hvor byens lokale kan komme. 
I de 3 måneder vi har holdt åbent, har vi bl.a. afholdt 2 stk. sommerbal, fællesspisning og haft musikarrangementer. Lokalbefolkningen har vist enorm støtte og opbakning til det hele og det er vi meget taknemmelige for. 
I takt med at sæsonen går på hæld, går vi også lidt ned i gear. Det betyder at vi fra d. 23. oktober og indtil d. 17. november holder begge restauranter lukket. 

Men ind til da, så har vi nogle efterårs arrangementer:
Fredag d. 30. september: Fællesspisning og pladerelase/ koncert med Nathalia Flórez, kom og hør hendes nye album.

Mandag d. 17. oktober: Kunst og mad i samarbejde med Sønderho Kunstmuseum.

Onsdag d. 20. oktober kl. 15.30: kommer Marco Brodde og fortæller om hans billeder. Kl. 18.00: Sakkuk og bagefter bal.

Torsdag d. 17. november: Quiz og fællesspisning.