Nyt spisested i Hovedgaden

Vi – Flemming Kühl (tidligere ledende partner i Deloitte Esbjerg) og jeg – Flemming Haahr har 1/1 2021 købt ejendommen, der tidligere husede Fanø Is. Flemming Kühl har i en lang årrække haft sommerhus ude ved Fanø Bad, og jeg er fastboende på Fanø.
Baggrund for købet: Vi kan se at den interesse der er for at besøge Fanø  er kraftigt stigende, og ikke mindst COVID-19 har gjort det mere interessant at feriere i Danmark. Fanø var og er i forvejen utrolig populær blandt både Danske og udenlandske turister, ligesom der er plus vækst i antallet af folk der vælger at bosætte sig permanent på Fanø.
Disse ting øger behovet for steder, der serverer mad og drikke – vi så senest i sommeren og efteråret på Fanø, hvor stort et behov der er for steder, hvor man kan hygge sig med mad og drikke. Derfor har vi valgt at investere i denne ejendom, og drive stedet med et bredt udvalg af grill-retter, ægte italiensk is, italiensk kaffe, øl, vand og vin til betalbare priser.
Beliggenheden for ejendommen kan vi ikke ønske os bedre – og vi ser frem til at åbne stedet med Tina Godsk som bestyrer. Tina bor på Fanø, og har tidligere arbejdet i Osteklokken i Esbjerg – vi ved hvad hun står for – og hun ved hvad Fanø står for.
Vi skal have kigget på indretningen af lokalerne, ligesom der vil ske nogle tiltag udenfor, så vi optimerer hyggen både indenfor og udenfor.
Åbningstidspunktet afhænger meget af hvordan COVID-19  situationen udvikler sig, men vi regner med at åbne senest den 1. marts