Nyt turistkontor på havnen

(Billedet: Erhard Bühner fra Tyskland og borgmester Frank Jensen samarbejdede om at klippe snoren i Fanøs nye turistkontor på Langelinie i Nordby.)

Fredag d. 10. juni blev den røde snor klippet ved Fanøs nye turistkontor på havnen i Nordby.
Der blev budt velkommen til alle af Hans Peter Folmann fra Vadehavskysten: »Tak til alle, der har bidraget – og tak til Fanø Kommune og Vadehavskysten for et godt samabejde. Det bliver spændende at se, hvor mange der lægger vejen forbi det nye turistkontor. Allerede i dag har vi haft mange besøgende, så vi glæder os til at byde turisterne velkomne her på havnen«.
Herefter var det borgmester Frank Jensen, der fik ordet: »Jeg er rigtig glad for, at turistkontoret er kommet tilbage til havnen – ned til færgen –hvor alle vores gæster jo starter deres besøg på Fanø. Turisterhvervet er et af de vigtigste erhverv på Fanø, så vi skal tage godt imod vores gæster, og hjælpe dem så godt vi kan. Det markerer vi også ved at flytte turistkontoret til havnen«.
Den røde snor blev klippet af Erhard Bühner. Erhard er tysker, og er kommet på Fanø siden 1974 – fra 1984 har han og hans familie besøgt Fanø to gange om året. Så Erhard er en meget trofast gæst på Fanø, taler dansk og kender Fanø ud og ind.
Den daglige ledelse vil blive varetaget af Anne Katrine Holst. Anne Katrine og hendes mand, Torben (som arbejder som tjener på Kellers Badehotel), er lige flyttet til Fanø fra Gl. Ry. 
Anne Katrine er også kommet på Fanø gennem mange år, så det var ikke en svær beslutning at flytte: »Da vi skulle købe vores hus på Fanø, skulle det gå stærkt, da der var flere om buddet. Torben var på Fanø, og kiggede på huset – jeg var ikke med, men så billeder – så vi tog en hurtig beslutning og huset blev købt«.

Åbningstiderne, med bemanding vil i højsæsonen være: Mandag kl. 10-16, tirsdag-søndag kl. 10-14 (selvbetjening fra kl. 14-16).


Anne Katrine Holst vil være at finde på det nye turistkontor på havnen i Nordbyl


Tekst og fotos: DH