Parkering ved færgelejet i Esbjerg

Molslinjen og Fanø Kommune aftalte ved seneste dialogmøde at simplificere parkeringsreglerne på området ved Fanølinjens færgeleje i Esbjerg, så der fremover kun er én zone med både 24 timers fri parkering og fredning af biler med ø-mærke.

Nu bliver det mere overskueligt at parkere bilen ved Fanølinjens færgeleje i Esbjerg. Fremover kan alle bilister nemlig parkere på hele parkeringsområdet, da der nu kun er én zone, hvor der både vil være 24 timers fri parkering og fredning af biler med ø-mærke.
Det er resultatet af den aftale, som Molslinjen og Fanø Kommune indgik ved seneste dialogmøde for at simplificere parkeringsreglerne. De nye regler er allerede trådt i kraft og erstatter den løsning, der blev indført i starten af året.
»Det er vist ingen hemmelighed, at de tidligere parkeringsregler med flere forskellige zoner var for komplicerede, førte til en del forvirring og gav en dårlig og stressende oplevelse for både gæster, lokale og indpendlere. Derfor er vi glade for, at Molslinjen lyttede til vores og brugernes ønske om at lægge zonerne sammen, så det nu bliver nemmere og mere overskueligt for alle,« udtaler Fanøs borgmester Frank Jensen.
De nye regler betyder, at der på hele parkeringsområdet er betalingsparkering (24 timer gratis) med Q-park p-tilladelse, som skal registreres i automat eller app, når parkeringen starter. Med Ø-mærke eller grundejer-/fastligger-aftale fra Fanølinjen via Q-park kan man parkere i ubegrænset tid i hele området.