Skøn (u)hygge med et godt formål

Gert Siegismund er manden bag dette års absolut mest (u)hyggelige fest når han slår Striens døre op lørdag den 22. oktober kl. 20.00.

Denne aften vil de gamle lokaler, på Lindevej 5-7 i Nordby, være pyntet til ukendelighed til et brag af en Halloween fest med alt, hvad der tilhører af gru og skræk. 
Ud over det har Gert hyret »Firedisko« med DJ fra kl. 20.00 og det lokale band »F-A-R«, der vil spille to sæt fra kl 21.00 (herefter tager DJ’en over igen).
»Festen har været undervejs et par år, så jeg har haft rigtig god tid til at planlægge og tænker at de fleste detaljer skulle være på plads«, siger Gert. 
Han har længe gået med tanken om at det kunne være fedt at holde en Halloween fest for Fanø, hvor der skulle skrues helt op for gys og uhygge på den sjove måde, samtidig med at der skulle være god musik. Alt overskud doneres til Fanøs børn, og Gert har derfor besluttet at intet fra den beskedne billetpris eller barsalget, går i »egen lomme« – det kommer Fanø KFUM spejderne og Julegavetræet hos Spar på Fanø til gode.

Gerts ide blev desværre forsinket et par år, da Coronaen ramte verden – men nu skal det være, og han glæder sig til at finde alle rekvisitterne frem til festen. For det bugner af monstre, edderkopper og selvlysende Zombier i Gerts skabe, der står i kø for at komme ud lørdag den 22. oktober fra kl. 20-02 i Strien i Nordby.
»Jeg har samlet på Halloween udstyr igennem længere tid og tænker, at det bliver »Monster-sjovt« at få fyldt Strien, med alt mit grej. Det kunne være rigtig fedt, hvis man har lyst til at klæde sig ud på aftenen, men det er bestemt ikke noget kriterie for at tage med til festen«, slutter Gert.
Billetterne er der ikke mange af, så skynd dig at få købt dem på: 40 79 78 64 til kun 150 kr. i forsalg, ellers koster de 200 kr. i døren. Du får meget for pengene – der er fest, koncert, du får lov til at se »Gerts Grufulde Gemmer« og du gør noget godt for Fanøs børn – what’s not to like?                
GV