Søren Abildtrup bliver ny kommunaldirektør på Fanø

Med ansættelsen af Søren Abildtrup får Fanø Kommune en erfaren kommunaldirektør. Søren Abildtrup tiltræder stillingen som kommunaldirektør i Fanø Kommune den 1. oktober 2021.

57-årige Søren Abildtrup kommer senest fra en stilling som sekretariatschef med ansvar for ledelse, jura og kommunikation i Kalundborg Kommune. Med sig har han bl.a. også seks års erfaring som chef for byrådssekretariatet i Esbjerg Kommune og ni år som kommunaldirektør i Danmarks mindste kommune, Læsø.
Nu ser Søren Abildtrup frem til at sætte sig i kommunaldirektørstolen i landets næstmindste kommune. – Jeg er utrolig glad for den mulighed, jeg får for at bringe alle mine erfaringer og kompetencer i spil som ny kommunaldirektør i Fanø Kommune. Det er mit håb, at jeg med min brede kommunale erfaring kan bidrage til kommunens fortsatte drift og udvikling. Jeg kender Fanø Kommune som en veldrevet kommune, der håndterer de mange udfordringer, som små kommuner har på en spændende og engageret måde. Jeg glæder mig til at blive en del af Fanøs udvikling i tæt samarbejde med byrådet, borgerne og kommunens mange medarbejdere, siger Søren Abildtrup, der planlægger at flytte til Fanø med sin kone. 
Det er et enigt byråd på Fanø, der står bag ansættelsen af Søren Abildtrup. – Det stod meget hurtigt klart for os, at vi i Søren får en dygtig og meget erfaren kommunaldirektør. Søren har massiv erfaring fra den kommunale verden og endda også som kommunaldirektør. Dertil kommer, at han kender til ø-livet, og derfor også forstår at bruge de styrker vi har og tackle de udfordringer, vi indimellem oplever som en lille ø-kommune. Jeg glæder mig til at byde Søren velkommen, og føler mig overbevist om, at også det kommende byråd vil få et godt samarbejde med vores nye kommunaldirektør, siger Sofie Valbjørn, borgmester i Fanø Kommune.
Søren Abildtrup afløser Lars Møldrup i stillingen som kommunaldirektør i Fanø Kommune.