Stomp-koncert på Fanø Skole

Eleverne har ugen igennem haft tid med Jesper i skolehallen, hvor de har spillet og øvet sig. Det hele blev afsluttet med en brag af en koncert på Torvet på Fanø Skole fredag eftermiddag, hvor forældre, bedsteforældre og søskende var inviteret. Det var en rigtig god eftermiddagskoncert med gode grin og dejlig energi. 

Fredag den 10. juni havde Fanø Skole inviteret til koncert på Skoletorvet. Her havde forældre, bedsteforældre og søskende installeret sig, klar til en stomp-koncert.​

I løbet af uge 23 har elever fra 0.-5. årgang haft en stomp-workshop med slagtøjspiller og perkussionist Jesper Falch. Jesper Falch er uddannet slagtøjsspiller og musikpædagog, og er foruden dette aktiv freelance musiker. Han har igennem de sidste 10 år lavet et utal af workshops for børn og voksne med stomp, dans, rap og sang. 
Der var gang i rytmer, rap og dans – og selv publikum blev inddraget i »løjerne«. Jesper Falch var meget dygtig til at holde børnenes opmærksomhed – der var mange at holde styr på, men hele koncerten – og skift mellem de forskellige klasser – forløb uden problemer.  

STOMP projektet er støttet af Statens Kunstfond. Her er der en huskunstner-ordning, hvor skoler kan søge midler til at få en kunstner på besøg.

Fotos: Fanø Skole og DH