Strong Beer Festival

Årets Bryghus 2021, Fanø Bryghus, afholder Strong Beer Festival d. 20. og 21. januar. Det bliver bryghusets første ølfestival og som en del af arrangementet bliver der også afholdt Danish Beer Blogger Awards, som foregår lørdag d. 21. januar fra kl. 13-15.

Bryggerier fra hele Danmark samt en håndfuld udenlandske har meldt deres ankomst, så der er lagt op til nogle spændende dage med fantastiske smagsoplevelser, når bryggerierne præsenterer deres bedste øl.
Der vil naturligvis være mulighed for at købe mad under festivalen. Udover arrangementerne på Fanø Bryghus har du også mulighed for at købe en 5-retters menu med 5 passende øl fredag aften fra kl. 17 på Fanø Krogaard.
Desuden er der After Party lørdag fra kl. 20-22 på Fanø Night & Stay. After Party er for deltagere, der har købt billet til begge dage.
Fanø Bryghus har en forkærlighed for stærk øl og det har været et stort ønske i flere år at afholde en festival med dette tema. Dette ønske går nu i opfyldelse.
På trods af Fanøs størrelse er Vadehavsøen hvert år vært for mange forskellige typer af events og arrangementer. Mange folk valfarter hvert år til Fanø, ikke kun for at holde ferie, men også for at deltage i bl.a. musikfestivalen Fanø Vesterland, fodboldturneringen Fanø Sommercup, strikkefestivalen Nordby Wool Days og nu også Strong Beer Festival.