Udstillingen FANØ DAGBOG fortsætter ved Fanø Bad

Med over 3.000 betalende, voksne gæster siden åbningen midt i august, må Fanø Dagbog betegnes som en succes. Fanø Dagbog har fået stillet tennishallen, der er ejet af Fanø Bad Ferielejligheder, til rådighed i tre måneder kvit og frit. 


»Vi er utrolig taknemmelige for den kæmpe håndsrækning vi har fået fra Fanø Bad Ferielejligheder og vi kan i dag offentliggøre, at der er indgået en aftale om, at Fanø Dagbog fremadrettet lejer hallen indtil foråret og udstillingen dermed fortsætter«, forklarer Jørgen Seyfarth, der er en af bagmændene i Fanø Dagbog.
Trods de flotte besøgstal kan Fanø Dagbog kun lige holde udgifterne til udstillingen hjemme. Men lejeaftalen giver projektet en sikkerhed og grundlag for at arbejde videre med udstillingen.
»Fanø Dagbog skal leve og den skal leve videre. Kis Sharasuvana og jeg har så mange ideer til nye billeder, og nu kan vi koncentrere os om at udvikle og bygge på. Nu skal vi have damerne i dragterne og have fundet kameraet frem igen«, siger fotograf Ole Joern. Han havde håbet på en langsigtet løsning, men glæder sig alligevel mest over velviljen fra Fanø Bad Ferielejligheder, og de muligheder det giver for at få nye billeder ind i udstillingen.
»Vores håb er selvfølgelig, at Fanø Dagbog kan blive et fyrtårn for hele Fanø og besøgstallene indtil videre får os da også til at tro på, at vi har fat i noget af det rigtige. At beskrive Fanøs DNA gennem kvindens liv, og ikke mindst dragten, har en kæmpe interesse på øen både for vores turister og os der lever her«, fremhæver Christel Seyfarth og forklarer videre, at Fanø Dagbog vil invitere hele ejerkredsen i Fanø Bad Ferielejligheder til et lille »tak for lån« arrangement midt i januar.
Indtil videre fortsætter udstillingen indtil den 31.3.2019. I vinterperioden vil der være åbent hver søndag fra kl. 11-16. Desuden er der mulighed for at booke grupperundvisninger og der vil også blive afholdt specielle arrangementer i perioden. Udstillingen starter op med udvidede åbningstider i vinterferien, og når sæsonen for alvor tager fat i Fanø igen til foråret.
Søndag den 18. november vil arrangørerne bag Fanø Dagbog gerne invitere alle interesserede på et glas vin, idet denne dag oprindelig var den dag, hvor udstillingen skulle pilles ned. 
På dagen vil det være muligt at bestille specielle kunsttryk fra udstillingens og bogens billeder, samt købe postkort og plakater for »2 for 1’s pris«. Man kan også få sine bøger signeret. 
Tager man en gæst/ægtefælle med ud for at se udstillingen denne dag, betaler man kun for én person.