Vind billetter til Tivoli

Tivoli i København har taget hul på årets sommersæson. I den forbindelse afholder vi en læserkonkurrence, hvor Tivoli sætter 2 præmier på højkant som hver indeholder 4 x entré og 4 x turpas.

Med påsken og forårets kommen åbnede Tivoli indgangene for en ny sæson med nye koncertnavne, teaterforestillinger, spise oplevelser og Tivolis populæreste forlystelse Rutschebanen runder 110 år.  Sommersæsonen blev skudt i gang den 22. marts og løber til og med den 22. september
   
Sommersæsonen inviterer bl.a. på Fredagsrock koncerter med bl.a. Take That, Coco O og Rasmus Seebach. Tivolis LørdagsHits-koncept, med musik man kender og kan synge med på, vender også tilbage. LørdagsHits afvikles over otte lørdage i juli og august måned. Tivoli markerer 
Tivoli Gardens 180-års jubilæum. Og som altid kan gæsterne møde Rasmus Klump og hans venner i Tivoli.
Glassalen, der traditionelt trækker mange gæster til Tivoli, byder på et mangfoldigt program på de skrå brædder. Glassalen lægger scene til en ny omgang af Tivolirevyen fra den 6. juni, som i år består af revylegenden Lisbet Dahl, Thomas Eje, James Price, Rikke Buch Bendtsen, Rikke Bilde og revytalentet Mikkel Becker Hilgart. Tivolirevyen fejrer i år 140-års jubilæum og har en række overraskelser i baghånden. 
Tivoli Food Festival vender festivalen tilbage 16. maj. Programmet byder bl.a. på 6 forskellige danske regioner, som rykker ind på Plænen og sælger deres friske, lokale råvarer. Der er også langbordsmiddage, DM i blindsmagning samt talks og shows med kokke og gastroprofiler, mens mange af Tivolis restauranter byder på festival-menuer til 200 kroner.
I august og september kan Tivolis gæster opleve forlystelseshaven i fuldt flor. Tivoli Have og Blomsterfestival løber fra d. 1.-15. september, og sidste år var der tusindvis af besøgende. I år inviteres gæsterne til nye blomsterudsmykninger, blomsterdyster og udstillinger af internationalt anerkendte blomster-kunstnere. 
Tivoli får besøg af nogle af verdens fremmeste klassiske musikere. Internationale topnavne som Anne-Sophie Mutter, Yuja Wang, Jonathan Tetelman, Mischa Maisky og Angel Blue er alle at finde i på Tivolis scener hen over sommeren. Her kan de fx opleve Mesterstykker i Tivoli, hvor Mathias Hammer præsenterer yndlingsstykker fra musikhistorien. Sæsonen sluttes af med en musikalsk duel mellem Hammer selv og Frederik Cilius. 

Tivolisæsonerne for 2024 er som følger:
•    Sommersæson: 22. marts - 22. september
•    Halloween i Tivoli: 10. oktober - 3. november
•    Jul i Tivoli: 15. november 2024 - 5. januar 2025

Jubilæer i Tivoli 2024:
• Tivoli Garden 180 år.
• Pantomimeteatret 150 år.
• Danmark var for første gang vært for det Europæiske Melodi Grand Prix for 60 år siden. Finalen blev lørdag den 21. marts 1964 transmitteret direkte fra Tivolis Koncertsal.
• Tivolis første ballongynge blev opført for 140 år siden.
• Rutschebanen 110 år.

I hvilket tidsrum afholder Tivoli Have- og Blomsterfestival? 

A:    22. marts til 22. september.
B:    1. september til 15. september.
C:    10. oktober til 3. november.

Send os dit svar på mail: post@fanougeblad.dk eller: Fanø Ugeblad, Willemoesvej 7, 6720 Fanø, senest fredag d. 10. maj 2024.
Skriv navn og telefonnummer ved besvarelsen, så giver vi vinderene direkte besked på mail eller telefon.

Vinderne skal bruge præmien inden den 21. september 2024 og de kan ikke ombyttes.