We Love Fanø

Nogle mennesker er bare meget positive.

– Arne Mielcke er et lysende eksempel på et af disse, specielle og skønne mennesker. Arne er arkitekten bag Facebook-gruppen »We Love Fanø« – alle der elsker Fanø.

Arne bor til dagligt på Sjælland, men drømmer om at blive ø-boer og er kommet på Fanø i mere end 30 år, flere gange om året.

Han dannede gruppen, fordi han syntes der var for meget uro, ballade og skænderier i de andre grupper, der skabte negativ omtale for det pragtfulde paradis, som han anser Fanø for at være. Det er forbudt at skælde ud og brokke sig i »We Love Fanø«. Der må udelukkende postes positive opslag.
Gruppen er blevet en stor succes, hvilket Arne ikke havde drømt om. I opstarten var nogle meget venlige borgere på Fanø behjælpelige med at dele budskabet, og især Jesper (Oyster King), der nu er ordstyrer, var en unik hjælp med alt det praktiske. 

Arne får et hav af varme og positive tilkendegivelser fra søde mennesker, der elsker Fanø og nyder gruppen. Der er medlemmer fra Finland, Tyskland, Italien og Australien. De danske medlemmer kommer fra alle steder i hele landet. Juleaften fik Arne en hilsen på sin Instagram profil fra to Tyske Fanø-feriegæster, der ikke er på Facebook, men havde hørt om »We Love Fanø« fra nogle venner. 

Arne inspirerer til at dele de positive budskaber og glæder fra Fanø. Han har for nyligt kommenteret Fanøs borgmester Sofie Valbjørns opslag og fik det fineste svar tilbage, hvor hun skriver: »Det var en fornøjelse at mødes og tale med dig, og jeg har så stor beundring for dit engagement for Fanø. Du er netop et af eksemplerne på, hvor priviligerede vi er herovre, fordi så mange mennesker har stor kærlighed til øen og gerne vil bidrage positivt – med initiativer og fortællinger som bl.a. dit »We Love Fanø!«

Vi på Fanø Ugeblad ser frem til et dejligt og positivt samarbejde med Arne og hans fine, fine Facebook gruppe – for We Love Fanø – ligesom Arne og mange andre!

Tekst: GV